Perusta tanssikoulu Qred-yrityslainalla

Oma tanssikoulu on monen tanssin ystävän suuri unelma. Tanssijan talous ei kuitenkaan välttämättä ole sillä tasolla, että tanssikoulun perustaminen tuntuisi taloudellisesti mahdolliselta, ja tanssin ammattilaiseksi kehittyminen viekin yleensä paljon aikaa ja vaatii runsaasti harjoittelua sekä uhrauksia. Taloudellisissa haasteissa Qred-yrityslaina voi kuitenkin auttaa. Lue tästä artikkelista, kuinka Qred voi auttaa tanssikoulun perustajaa uuden yrityksen rahoituksen järjestämisessä ja mistä muualta tanssikoulun perustamisesta haaveileva voi löytää asiantuntevaa apua.

Qred-yrityslaina tanssikoulun perustamiseen

Näppärä Qred-yrityslaina taipuu monenlaisiin tarpeisiin ja sitä on yksinkertaista hakea suoraan netin kautta. Hakeaksi lainaa Qredin kautta et maksa aloitusmaksua etkä piilokuluja, eikä hakemiseen liity sitoumusta ottaa sinulle tarjottua lainaa. Sen sijaan sinua palvellaan henkilökohtaisesti koko hakuprosessin ajan. Saattaa kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, mutta se on silti totisinta totta.

Lainanhakuprosessi alkaa syöttämällä tanssikoulua varten tarvitsemasi yrityslainan summa sekä Y-tunnuksesi Qredin lainanhakutyökaluun. Lainaa voi hakea Qredin kautta jopa 200 000 euroa. Valitsimme esimerkinomaisesti lainasummaksi 100 000 euroa ja testasimme, kuinka Qredin lainanhakuprosessi etenee.

Syötettyäsi haluamasi lainasumman ja Y-tunnuksesi Qredin yrityslainan hakutyökaluun klikkaa vihreää Seuraava-nappia. Täytä tämän jälkeen sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi ja rastita ruutu, jossa vahvistat ymmärtäväsi Qredin käsittelevän henkilötietojasi tietosuojakäytäntönsä mukaan. Tämän jälkeen voit klikata vihreää Lähetä-nappia ja jäädä odottamaan yrityslainatarjouksia Qrediltä. Muistathan, että vaikka Qred tekeekin suurimman osan lainanhakuun liittyvästä työstä puolestasi, on sinulla kuitenkin täydellinen päätösvalta sinulle sopivimman yrityslainan valinnassa!

Mistä hyviä neuvoja uuden tanssikoulun perustamiseen?

Tanssikouluyrittäjyydestä haaveilevan kannattaa harkita liittymistä Suomen Yrittäjiin. Tätä kautta on mahdollista saada oivallista opastusta yrittäjän alkutaipaleelle. Lisäksi kannattaa ehdottomasti hakeutua oman paikkakunnan yritysneuvojan juttusille, sillä hän osaa katsoa tanssikouluideaasi ammattilaisen näkökulmasta ja antaa realistisen arvionsa yritysidean toteutuskelpoisuudesta ja menestymismahdollisuuksista. Saatat itse olla niin omien unelmiesi sokaisema, että katselet ideaasi vaaleanpunaisten, epärealististen, silmälasien lävitse ja onkin hyvä saada omaan yritysideaan myös toisenlaista näkökulmaa.

Mieti jo etukäteen esimerkiksi sitä, millaista toimintaa tanssikoulusi on tarkoitus tarjota ja mikä on sen pääasiallinen kohderyhmä. Onko toiminta suunnattu esimerkiksi perheille vai ammattitason tanssijoille? Missä aiot markkinoida toimintaasi ja kuinka paljon markkinointiin kuluu rahaa? Kuinka paljon työntekijöitä toiminnan pyörittäminen vaatii ja mistä aiot löytää hyviä työntekijöitä tanssikouluusi? Kuinka paljon rahaa työntekijöiden palkkaamiseen menee? Huomioi palkan lisäksi myös palkkaukseen liittyvät sivukulut, jotka tekevät yllättävän suuren loven tanssikoulun ylläpitäjän lompakkoon. Mistä aiot löytää tanssikoulusi tilat ja kuinka paljon niiden vuokraaminen maksaa? Mitä vuokra sisältää? Onko toimitiloihin helppo saapua myös julkisen liikenteen kulkuvälineillä? Onko tilojen läheisyydessä riittävästi parkkipaikkoja? Kuinka aiot erottua positiivisesti alan kilpailijoista ja millaisia kilpailijoita sinulla on?

Kirjaa ajatuksiasi ylös ja laadi mahdollisimman tarkka yrityssuunnitelma jo ennen yritysneuvojan tapaamista. Se luo hyvän pohjan antoisalle keskustelulle! Muista kysyä keskustelun aikana myös mahdollisuudestasi saada starttirahaa! Pohdi etukäteen myös tanssiyrityksesi vahvuuksia, heikkouksia, mahdollisuuksia ja uhkia ja kirjaa ne ylös suunnitelmaasi. Keskustelun myötä olet jälleen kerran askeleen lähempänä onnistumista!

Leave a Reply

bookshelf