Mistä löydän laadukkaat kehykset parhaille tanssikuvilleni?

Parhaat muistot tanssiin liittyvistä kokemuksista ja kilpailumenestyksestä kannattaa säilyttää huolella. Kaikista rakkaimmat muistot onkin mukava säilyttää niin, että ne ovat koko ajan lähellä muistuttamassa siitä, mistä rakkaassa harrastuksessa on pohjimmiltaan kyse! Tanssijana tiedät, että kehosi on toisinaan kovilla harrastuksesi vuoksi. Jos joudut jossakin vaiheessa pitämään tämän vuoksi taukoa harrastuksesta, on mukavaa, että kehystetyt muistot ovat kotisi seinillä tsemppaamassa sinua toipilasjaksosi aikana! Jos lapsesi harrastaa tanssia, on hänen rakkaimpien muistojensa kehystäminen oivallinen tapa osoittaa, kuinka paljon arvostat hänen harrastustaan ja haluat tukea häntä itsensä kehittämisessä. Löydät tästä artikkelista vinkkejä laadukkaiden kehysten löytämiseksi näppärästi ja edullisesti upeimpia tanssiin liittyviä muistojasi varten. Vinkkiemme avulla löydät kauniita kehyksiä myös lapsesi tanssiaiheisten muistojen kehystämiseen.

Mistä laadukkaat kehykset?

Pohjimmiltaan tanssi on usein erittäin sosiaalinen harrastus, joten on mukavaa voida jakaa tanssiin liittyviä muistoja myös kodissa käyvien vieraiden kanssa! Tämä onnistuu näppärästi, kun tärkeimmät muistot löytyvät kauniisti kehystettyinä kodin seiniltä. Löydät kauniit kehykset bga.fi-sivustolta! Suosittelemmekin, että tutustut ihan ensimmäiseksi kaikessa rauhassa verkkokaupan monipuoliseen, yli 5 500 erilaista kehystä sisältävään, valikoimaan. Jos kuitenkin käy niin, ettet löydä BGA:n monipuolisista valikoimista juuri niitä oikeita kehyksiä rakkaimmille tanssimuistoillesi, voit myös tilata heiltä mittatilaustyönä valmistetut kehykset. Voit käyttää kehysten selaamisessa apunasi sivuston näppäriä suodattimia ja filtteröidä hakutuloksia esimerkiksi kuvakoon, materiaalin, värin, värisävyjen tai listan syvyyden mukaan. Kun valitset rakkaimmille muistoillesi hienostuneet kehykset, korostuu kuviesi sisältö entisestään.

Tehosta kuviesi tunnelmaa entisestään BGA:n muilla tuotteilla

Kehysten lisäksi löydät BGA:lta sisustustuotteita, kodintekstiilejä, julisteita, peilejä, valokuva-albumeita ja passepartout-tuotteita. Kannattaakin tutustua samalla myös BGA:n muihin tuotteisiin ja tehostaa niiden avulla kuviesi tunnelmaa entisestään! Esimerkiksi passepartout on elegantti tapa korostaa kuvaa, sillä sen avulla on mahdollista luoda ekslusiivinen ja tehokas kehys kuvalle kuin kuvalle. Passepartoutin ansiosta kuvasta tulee entistä tehokkaammin kokonaisuuden keskipiste, johon katsojan huomio kiinnittyy ensimmäiseksi. Tämän lisäksi passepartout suojelee rakkaita kuviasi, sillä se ehkäisee kuvan ja kehyslasin välitöntä kontaktia toisiinsa. BGA:lta löytyy satoja tyylikkäitä standardikokoisia passepartout-tuotteita, minkä lisäksi myös näitä tuotteita on mahdollista tilata mittatilaustyönä.

Leave a Reply

bookshelf